Nová budova, nové příležitosti, nové příběhy...

Přijemné prostředí

Přijemné prostředí

Pracoviště jsou uspořádána pro práci v týmu a s minimalizací okolního ruchu

Zázemí

Zázemí

Dvě kuchyňky na každém patře, jedna s posezením

Odpočinek

Odpočinek

Naše budova nabízí prostory k malé pauze či konverzaci s kolegy

Jídelna

Jídelna

Vlastní jídelna s výběrem z několika jídel denně

Nová budova - naše budoucnost

Naše neustále se rozšiřující společnost vybudovala za pomoci mateřské společnosti moderní sídlo v Plzni. Poskytujeme zaměstnancům veškeré pohodlí a zázemí na 6000 m2. Budova vyhrála ocenění Budova roku Plzeňského kraje za hlasování veřejnosti a cenu odborné poroty v kategorii novostavby.

Přečtěte si níže o ekologické udržitelnosti našeho sídla.

Do budoucna věříme, že s Vaší pomocí a novými zaměstnanci vytvoříme skvěle fungující společnost, která se stane významným zaměstnavatelem v Plzni a blízkém okolí v mnoha disciplínách.

Do nového sídla jsme se přesunuli v lednu 2020 a plánujeme rozšířit naše řady na více než 300 zaměstnanců.

Stavbu navrhl plzeňský architekt Ing. arch. Jiří Zábran a realizovala ji společnost Berger Bohemia.

Technologiemi k udržitelnosti

Naše budova využívá mnoho moderních technologií, které přispívají ke zmenšené energetické náročnosti.

Vůdčí myšlenkou stavby je spojení techniky, přírody, transparentnosti a flexibility. Budova je vybavená speciálními chladícími panely, které společně s dalšími prvky vzduchotechniky přispívají mimo jiné k optimální vlhkosti v budově. Jedná se o bezprůvanové chlazení, které kombinuje chlazení vzduchem a vodou a je díky tomu dvakrát účinnější. Oficiálně je pod značkou INDUCOOL. Technologie v budově umožňuje také rekuperaci tepla s účinností až 80%. Jedná se o vůbec první realizace tohoto systému v České republice. V podlahách máme zabudovanou integrovanou technologii topení a zároveň chlazení. Dohromady toto zajišťuje velice přirozené prostředí s vysokou energetickou efektivitou.

Ekologické smýšlení se projevilo i například ve výběru hasícího zařízení v serverovně, kde je směs plynů INERGEN, které v případě použití nemají negativní vliv na přírodu, ani na hardware. Na exteriéru budovy taktéž máme několik zelených balkónů, které přirozeně ochlazují budovu zadrženou vláhou. Naše parkoviště jsme pojali opět v kombinaci industriálních materiálů a travnatých pásů. Pracuje tedy také se zadržováním vody.

Pro ergonomii pracovišť jsme zajistili inteligentní lampy, u kterých lze regulovat intenzitu světla a ovládány mohou být pohybovým čidlem, ale i manuálně. Na plášť budovy jsme nainstalovali kovové lamely, které díky stínu udržují interiéry v létě chladnější. Naše  nové centrum si i díky integrovaným chytrým a ekologickým řešením zasloužilo titul Stavba roku Plzeňského kraje 2019. Vysloužilo si i cenu veřejnosti.